تغییرات آب و هوایی احتمال نابودی محصولات ذرت جهان را دو برابر می‌کند!

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم؛ یک مطالعه جدید که توسط ناسا انجام شده, نشان می‌دهد که رویدادهای شدید آب و هوایی مانند سیل و امواج گرما به طور فزاینده‌ای در زمان و مکان به هم نزدیک‌تر می‌شوند و خطر از بین رفتن محصولات غذایی، آتش‌سوزی‌ها و سایر خطرات برای جامعه را افزایش می‌دهند.

بر اساس این مطالعه که نتایج آن در phys.com منتشر شده، تا سال 2100، افزایش امواج گرما، خشکسالی و بارندگی بیش از حد، خطر کاهش برداشت ذرت را در حداقل سه منطقه از 6 منطقه عمده کشت ذرت در جهان دو برابر خواهد کرد و محصولات ذرت را نصف می‌کند.

مدل‌سازی دانشمندان که بر اساس پیش‌بینی‌های آب و هوایی انجام شده نشان می‌دهد که افزایش دما و بارش‌های سیل‌آسا بر برداشت محصول ذرت تأثیر می‌گذارد و 6 منطقه اصلی که حدود دوسوم ذرت مورد نیاز جهان را تولید می‌کنند با کاهش برداشت محصول به دنبال نابودی ذرت مواجه می‌کند. در حال حاضر ایالات متحده با برداشت متوسط 419 میلیون تن سالانه (380.3 میلیون تن در سال 2021) بزرگترین تولید کننده ذرت در جهان است.

شبیه‌سازی این مدل نشان داد که تا سال 2100، امواج گرمایی شدید در سراسر جهان دو تا چهار برابر بیشتر از زمان کنونی رخ خواهد داد و بارندگی‌های شدید نیز به طور کلی بین 10 تا 50 درصد افزایش می‌یابد.

محققان همچنین تجزیه و تحلیل کردند که احتمال شکست در برداشت ذرت تا سال 2100 از 29 درصد به 57 درصد می‌رسد و ایالت متحده آمریکا و پس از ان کشورهای تولید کننده ذرت در اروپای مرکزی بیش از دیگران در خطر کاهش محصولات ذرت قرار می‌گیرند.

گرمایش جهانی امکان ابتلا به مالاریا را افزایش می‌دهدخشکسالی‌های ناگهانی سریع‌تر از قبل اتفاق می‌افتد

انتهای پیام/

تغییرات آب و هوایی احتمال نابودی محصولات ذرت جهان را دو برابر می‌کند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول